Endülüs gazpacho nasıl yapılır
Yaz gelir ve Endülüs
gazpacho'yu nasıl besleyici ve ferahlatıcı hale getireceğini bilmek önemlidir.
Endülüs gazpacho, düşük Seo hizmeti alımlı
vitamin ve antioksidanlardan oluşan bir kokteyldir.
Endülüs gazpacho: harika bir
hediye
Gazpacho'nun kökeni biraz
belirsiz olsa da, İspanya'nın bu bölgesinde yaşadığı yüzyıllardan beri, bazı
Arap reçetelerinin bir türevi olması çok olasıdır.
Endülüs gazpacho, vücudumuz
için bir armağandır çünkü bize sağlığımızla ilgilenen çok miktarda ve çeşitli
besinler verir. Yaz aylarında çok serin, serin içmek için ideal olan vitamin ve
antioksidanların bir kokteylidir.
Endülüs gazpacho'yu nasıl
yapacağımızı öğrenmek iyi bir fikir çünkü bu zevkin tadını çıkarmamıza izin
verecek, muhteşem bir ilk kurs ve hatta harika bir atıştırmalık.
Endülüs gazpacho için
malzemeler
7 iyi olgunlaşmış domates
1 kırmızı biber
1 orta boy soğan
1 orta salatalık
70 g. kuru ekmek
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı sirke.
2 yemek kaşığı zeytinyağı.
Sal.
Endülüs
gazpacho'ya eklemek için (bir kez yapılmış)
Bir salatalık
Bir soğan
Büyük bir dilim ekmek,
ıslatın.
Kızarmış ekmek kareler.
1/2 yeşil biber ve 1/2
kırmızı
Endülüs gazpacho nasıl
yapılır
Bunlar fantastik Endülüs
gazpacho nasıl yapılacağını bilmek için talimatlar şunlardır:
Salatalık, sarımsak ve
domatesleri soyun.
Biberleri yıkar ve tohumları
çıkarırız.
Sebzeleri doğrayıp,
ıslatılmış ekmek ile birlikte bir kaseye koyduk.
Ezilmiş her şeyi eziyoruz ve
istediğimiz kalınlığa ulaşmak için su ekliyoruz.
Daha sonra yağ, sirke ve tuz
eklemenin zamanı geldi. Gerekirse, tuz noktasını yenmek, test etmek ve
düzeltmek için dönüyoruz.
İstersek bir tutam karabiber
ekleyebiliriz.
Endülüs gazpacho'yu
buzdolabına koyalım ve hizmet verdiğimiz anda ekleyeceğimiz sebzeleri kesin.
Bizim tavsiyemiz
İnsanlara Endülüs gazpacho
nasıl yapılacağını sorduğumuzda, bazı insanların da haşlanmış yumurta ile
servis ettiğini göreceğiz.
Yorumlar
Yorum Gönder