Azukis darı ve kabak ile tarifi



Size darı ve darı soslu harika bir tarif sunuyoruz. Azukiler çok tipik sebzelerdir ve Japonya'da tüketilir. Onları   Seo hizmeti  ister misin?
Azukis darı ve kabak ile tarifi
1 azuki
Darı ve kabak ile azukis 2 tarifi
3 Tavsiyemiz
Azuki
Azuki (Vigna angularis), Doğu Asya'da, muhtemelen Çin'de, Yangtze Nehri boyunca yetişen ve özellikle Japonya'da yetişen en eski ürünlerden biridir. Akukis, Dainagon Minoka, Hikari, Erimo, Takara ve Bloodwood'u içeren farklı çeşitlerde bulunabilir.
Bunlar yuvarlak ve küçük boy fasulyelerdir, renkleri kırmızımsı ve tadı tatlıdır. Makrobiyotik diyette yaygın olarak kullanılırlar çünkü en yanglı baklagillerdir.
Daha az pişirme süresine ihtiyaç duydukları ve düşük yağ içeriğine sahip oldukları için Avrupa ve Amerika'da çok popüler bir sebze haline gelmiştir.
Azukis darı ve kabak ile tarifi
4 porsiyon için malzemeler:
200 g azuki fasulyesi.
1 bardak darı
5 bardak su
6 cm kombu deniz yosunu.
½ Kg kabak (kabak)
¼ Karnabahar Kg.
1 yemek kaşığı tahin (susam veya susam püresi)
Buğday tohumu Kurumsal Seo   2 yemek kaşığı.
Frenk soğanı (ihale soğan)
Deniz tuzu
Azukların darı ve kabak ile hazırlanması:
Gece boyunca komşu deniz yosunlarıyla birlikte azukileri ıslatmak uygundur.
Bir düdüklü tencereye koyacağız (eğer geleneksel tencere kullanmıyorsanız, pişirme süresi daha uzun olacaktır) deniz yosunu, bir tutam tuz ve iki bardak su ile birlikte. Valf dönmeye başladığında, ısıyı düşürmeli ve bir saat pişirmeliyiz,
Yıkama yaparken ve darı yıkarız. Bir tavada yağsız bir tavada hafifçe kızartıncaya kadar kızartın.
Karnabaharı küçük parçalara ayırdık ve darı boyunca darı ile birlikte pişirdik ve yaklaşık 20 dakika kapladık. Tüm suyu emmesi gerekiyor.
Doğranmış kabakları ihale edinceye kadar buharla.
Kabak yapıldıktan sonra, bir çatal veya masherle ezip, saklı tutuyoruz.
İnce doğranmış frenk soğanı, darı ekleyin ve iyice karıştırın.
Bir pişirme tabağında, darı bir börek, azuki başka bir katman ve son olarak da bir balkabağı koyarız.
Buğday tohumu ve graten ile beş dakika  Seo uzmanı  .
Bizim tavsiyemiz
Azukis'i darı ve balkabağı ile pişirmeden pişirmeyi tercih edebiliriz ve biz de onları bira mayası veya biraz rendelenmiş peynir ile serpiştirebiliriz.
Bu tarif aynı zamanda diğer baklagiller ve kabak yerine havuçla da hazırlanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

B Hücresi nedir?

Kibar bir çocuğu nasıl yetiştirebilirim?

Kewpie Bebekleri nelerdir?