Azukis darı ve kabak ile tarifi
Size darı ve darı soslu
harika bir tarif sunuyoruz. Azukiler çok tipik sebzelerdir ve Japonya'da
tüketilir. Onları Seo hizmeti ister misin?
Azukis darı ve kabak ile
tarifi
1 azuki
Darı ve kabak ile azukis 2
tarifi
3 Tavsiyemiz
Azuki
Azuki (Vigna angularis), Doğu
Asya'da, muhtemelen Çin'de, Yangtze Nehri boyunca yetişen ve özellikle
Japonya'da yetişen en eski ürünlerden biridir. Akukis, Dainagon Minoka, Hikari,
Erimo, Takara ve Bloodwood'u içeren farklı çeşitlerde bulunabilir.
Bunlar yuvarlak ve küçük boy
fasulyelerdir, renkleri kırmızımsı ve tadı tatlıdır. Makrobiyotik diyette
yaygın olarak kullanılırlar çünkü en yanglı baklagillerdir.
Daha az pişirme süresine
ihtiyaç duydukları ve düşük yağ içeriğine sahip oldukları için Avrupa ve
Amerika'da çok popüler bir sebze haline gelmiştir.
Azukis
darı ve kabak ile tarifi
4 porsiyon için malzemeler:
200 g azuki fasulyesi.
1 bardak darı
5 bardak su
6 cm kombu deniz yosunu.
½ Kg kabak (kabak)
¼ Karnabahar Kg.
1 yemek kaşığı tahin (susam
veya susam püresi)
Buğday tohumu Kurumsal Seo 2
yemek kaşığı.
Frenk soğanı (ihale soğan)
Deniz tuzu
Azukların
darı ve kabak ile hazırlanması:
Gece boyunca komşu deniz
yosunlarıyla birlikte azukileri ıslatmak uygundur.
Bir düdüklü tencereye
koyacağız (eğer geleneksel tencere kullanmıyorsanız, pişirme süresi daha uzun
olacaktır) deniz yosunu, bir tutam tuz ve iki bardak su ile birlikte. Valf dönmeye
başladığında, ısıyı düşürmeli ve bir saat pişirmeliyiz,
Yıkama yaparken ve darı
yıkarız. Bir tavada yağsız bir tavada hafifçe kızartıncaya kadar kızartın.
Karnabaharı küçük parçalara
ayırdık ve darı boyunca darı ile birlikte pişirdik ve yaklaşık 20 dakika
kapladık. Tüm suyu emmesi gerekiyor.
Doğranmış kabakları ihale
edinceye kadar buharla.
Kabak yapıldıktan sonra, bir
çatal veya masherle ezip, saklı tutuyoruz.
İnce doğranmış frenk soğanı,
darı ekleyin ve iyice karıştırın.
Bir pişirme tabağında, darı
bir börek, azuki başka bir katman ve son olarak da bir balkabağı koyarız.
Buğday tohumu ve graten ile
beş dakika Seo uzmanı .
Bizim tavsiyemiz
Azukis'i darı ve balkabağı
ile pişirmeden pişirmeyi tercih edebiliriz ve biz de onları bira mayası veya
biraz rendelenmiş peynir ile serpiştirebiliriz.
Bu tarif aynı zamanda diğer
baklagiller ve kabak yerine havuçla da hazırlanabilir.
Yorumlar
Yorum Gönder